<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri, Pui

Ciorba de pui

01 noiembrie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

4-5 copanele de pui
1-2 ardei grasi rosii sau galbeni
2-3 cepe
1 morcov mai mare
zarzavat
patrunjel
marar
leustean
1 ou
500ml-1l bors
taitei sau fidea

 

 

Preparare:

Carnea se fierbe, se spumeaza, se adauga ceapa taiata, morcovul dat pe razatoare, ardeii grasi taiati cubulete mici si zarzavatul.

Se mai lasa putin la fiert sa fiarba si legumele, se adauga putin bulion (1 lingura) sau fara, cum va place.

Se adauga taiteii sau fidea dupa cum vreti voi sa fie ciorba de groasa.

Borsul se fierbe separat, dupa ce a fiert si ciorba e aproape gata se adauga peste ciorba.

Se opreste din fiert dupa ce au fiert si taiteii, se aduga marar, leustean, patrunjel si oul batut cu putina sare.

Se adauga sare dupa gust.

 

 

Consulta si alte retete gustoase si sanatoase trimise de membrii comunitatii Sfatulparintilor.ro aici.

 

 

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comenteaza