<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri, Porc

Ciorba de porc

26 decembrie 2010, , Vizualizări:
Ingrediente
1/2 kg piept de porc, 2 morcovi, 1/2 telina, 2 cepe, 2 cartofi, un ardei,o mana de orez,2 linguri  bulion, 1/2 l bors, sare, un ou,o lingura smantana
 
Mod de preparare
Se pune carnea la foc in apa cu sare. Se lasa sa dea un clocot ,se spumeaza. Se curata morcovii, telina ,ardeiul si ceapa si toaca-le marunt. Se curata si spala cartofii si apoi se taie in cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, pun toate legumele,orezul,pasta de rosii si se potriveste de gust cu sare. Dupa ce legumele au fiert, se adauga borsul. Se drege cu ou batut si smantana

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comenteaza