<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri, Porc

Bors de porc cu taietei de casa

08 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente: carne de porc 500g, cartofi-5buc, ceapa-2 buc, zarzavat ; ardei verde-1/2, morcov-3buc, telina-1/2, patrunjel-o legatura, bors-500ml, bulion-100g, taietei de casa-100g

Tehnica prepararii:

Carnea se spala si se lasa la fiert 4ore,cand este 90% fiarta se adaga radacinoasele taiate rondele si se continua fierberea inca 30min.Separat intr-o tigaie se caleste ceapa,se adauga zarzavatul,ardeiul,jumatate din cantitatea de patrunjel si bulion si se lasa la foc mic cca.20min.Cand carnea este fiarta se adauga cartofii ,taieteii si sosul de bulion .Dupa ce s-au fiert cartofii se pune borsul,restul de patrunjel si se lasa pe foc inca 15min.Se serveste cu ardei iute si smantana.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (2)

  1. Lory spune:

    Si Laura Sava jura ca sunt delicioase aceste bomboane Raffaello aici http://savalaura.blogspot.com/2009/01/bomboane-raffaello.html
    Ma indoiesc ca ada26 e Laura Sava 🙁 uff

  2. bktalina spune:

    maine fac si eu ca mi-a venit apa in gura…

Comenteaza