Porc

Suberek

Iata o placinta cu iz oriental: Suberek.   INGREDIENTE Suberek ALUAT: -1 kg faina -sare -2 linguri ulei de masline -apa calduta   UMPLUTURA: -800 gr carne tocata amestec (porc si vita) -1 ceapa -1 ou

detalii

Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume

Va recomandam o reteta numai buna pentru mesele de weekend ale familiei: Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume, propusa de un nou site prieten Veselie in bucatarie.   Ingrediente Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume -3 fileuri de porc -1/2 lingurita sare -1/2 lingurita piper macinat -1 […]

detalii
musaca - reteteletale.ro - foter_com

Musaca de cartofi cu carne

Ingrediente:

1 kg cartofi

500 gr carne tocata

4 oua

1 ceapa

condimente

smantana

detalii
grill mix cu legume - reteteletale.ro - foter_com

Mix de carne si legume la gratar

Ingrediente:

carne de porc – 500g,

carne de pasare – 500g,

vinete – 200g,

cartofi – 200g,

rosiii,

ardei,

ceapa,

ardei iute,

ulei,

sare si lamaie

detalii

Retete de Pasti: Frigarui asortate si friptura de porc la gratar

Ingrediente:
100g pulpe pui dezosate, 400g pulpa de porc, 2cepe, 1/2 ardei rosu,1 ceapa galbena, 1 rosie, sunculita de casa, dovlecei, ulei, sare, tepuse de lemn.

detalii
Varza dulce cu carne de porc (afumata)

Varza dulce cu carne de porc (afumata)

Mikirafaela a trimis aceasta minunata reteta de Varza dulce cu carne de porc (afumata).   O BU-NA-TA-TE!!!!   Ingrediente Varza dulce cu carne de porc (afumata) – 2 verze proaspete (aproximativ 1.5 kg); – 700 gr. carne de porc afumata (muschi si kaiser); – 2 cepe (galbene), mari; – 1 morcov; – 1 ardei kapia […]

detalii

Cartofi taranesti cu carne porc

 

Ingrediente:

5 cartofi

2 buc muschi porc

1 rosie

1 ardei

1 ceapa

sare, piper dupa gust

detalii

Muschi de porc la cuptor impanat cu usturoi si kaizer

Iata o noua reteta de la Ryta: Muschi de porc la cuptor impanat cu usturoi si kaizer.   Ingrediente Muschi de porc la cuptor impanat cu usturoi si kaizer • 500 g muschi de porc • 6 catei de usturoi • 250 ml vin • 150 g kaizer taiat cubulete • o lingura cimbru • […]

detalii

Gulas cu carne de porc

Daca doriti sa pregatiti o reteta mai speciala pentru masa de Revelion, va prezentam reteta de gulas cu carne de porc asa cum ne-o recomanda prietena comunitatii noastre, vio_dreams.

 

Ingrediente:
 

1 kg carne porc

4-5 cepe

4-5 cartofi

100 gr smantana

1 ou

1/2 pahar faina

sare,piper

boia de ardei

 

detalii
Friptura (cotlet) de porc copt in zeama de varza (moare)

Friptura (cotlet) de porc copt in zeama de varza (moare)

Iata o reteta interesanta: Friptura (cotlet) de porc copt in zeama de varza (moare).   Ingrediente Friptura (cotlet) de porc copt in zeama de varza (moare) 1 kg cotlet de porc 1 l zeama de varza 6 catei de usturoi cimbru salvie( optional) sare piper boia   Mod de preparare Friptura (cotlet) de porc copt […]

detalii

Carne prajita in ceaun

Cand vine frigul, mirosul de carne prajita in ceaun parca te incalzeste.   INGREDIENTE Carne prajita in ceaun 1 kg carne pulpa de porc 4 catei usturoi sare rozmarin ulei busuioc condimente     MOD DE PREPARARE Carne prajita in ceaun Spalam carnea si o taiem bucatele. Dupa, le punem la calit cu uleiul, sarea […]

detalii

Tochitura moldoveneasca

Nu-i asa ca vi se face pofta cand auziti Tochitura moldoveneasca. Avem aici, cea mai tare reteta.   Ingrediente Tochitura moldoveneasca 1 kg.carne de porc fara grasime, 500 g.ficat de porc, 500 gr.inimi de porc. 500 gr.limba de porc, 1 lingura maggi cu gust de gaina, 5 gr.piper macinat, 1 lingurita condimente de porc, 3 […]

detalii

Ardei umpluti 10 retete. Secretele celor mai savurosi ardei umpluti

Ardei umpluti. Ardeii umpluti sunt un aliment traditional in bucataria romaneasca. Ardeii umpluti sunt preparati cu ardei grasi ori gogosari umpluti cu carne tocata (de obicei de porc), orez, ceapa, verdeturi si condimente. Se servesc cu smantana sau iaurt.  Poti face ardei umpluti si varianta de post, inlocuind carnea din umplutura cu ciuperci, soia sau […]

detalii

Musaca cu vinete si carne tocata. Tu cand ai facut ultima oara?

Iata o noua reteta trimisa de Anisoara67: Musaca cu vinete si carne tocata.     Ingrediente Musaca cu vinete si carne tocata 4 vinete tinere, 300 g carne tocata amestec (porc +vita), o ceapa mare, 5-6 catei de usturoi feliati, 3-4 oua, 3 rosii cateva masline feliate, cateva fire de patrunjel si marar verde, o […]

detalii
Sarmale fierte în vin

Sarmale fierte în vin

Eu nu am făcut până acum sarmale fierte în vin dar am mâncat la mama unei prietene așa minunății de sarmale. Mă tentează să fac sarmale din astea pentru masa de Crăciun… îmi ține cineva companie la sarmale fierte în vin?    Mod de preparare Sarmale fierte în vin 1. Cu o zi înainte de […]

detalii