<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Curcan, Feluri cu carne

Pilaf cu inimi si pipote de curcan

02 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

600 gr. inimi si pipote de curcan

2 cani orez

o ceapa

un morcov

un ardei

5 cani cu apa

ulei de masline

patrunjel verde

sare

piper 
 

Mod de preparare:
Pipotele si inimile se curata bine, se taie bucati mai mici (daca se prefera, eu asa am facut) se spala si se dau bine in cateva clocote, aruncandu-se apoi apa.

Legumele se calesc in putin cu ulei de masline, apoi adaugam 5 cani de apa, sare si piper. Cand fierbe apa adaugam pipotele si inimile si lasam sa fiarba 15 minute.
Orezul spalat il turnam in oala  si fierbem la foc mic, pana se umfla si absoarbe apa. Oprim focul si adaugam patrunjel verde.
Am servit alaturi castraveciori la otet, pusi din toamna. Pofta buna

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. asminasmin spune:

    buna reteta

Comenteaza