<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Peste si fructe de mare

Peste la cuptor

16 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

2 pesti

200 ml vin alb

4 linguri ulei de masline

3 cepe

3 catei de usturoi

sare, piper, bulion, foi de dafin

 

Se curata pestele si pe dianfara si pe dinauntru si se lasa sa se odihneasca 20 de minute. Se aseaza apoi intr-o tava si se pune ceapa taia fideluta, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul si putina sare. Se unge bine pestele cu ulei si se da la cuptor pentru cca 90 minute. Se unge din cand in cand cu sosul din tava.

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comenteaza