<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Peste si fructe de mare

Rulouri de peste

Ingrediente

6-8 fileuri de peste (fiecare ce prefera)
100 gr cascaval
1 ardei gras rosu
2 oua
faina
1 lamaie
sare, piper

detalii

Somon cu portocale si masline

Ingrediente:500g somon,2portocale,150g masline,patrunjel,sare,unt

detalii

Melcisori cu ton

Va prezentam o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. In plus este potrivita pentru o zi de post in care este dezlegare la peste.

detalii

Peste cu mamaliguta

 

Ingrediente:

400 g malai grisat
1 lingurita sare
1lingura ulei
2 cani cu apa

   si

8 bucati peste(caras, crap..) potrivit de mari
1 lingura sare
1 ceasca malai grisat
400 ml ulei pentru prajit
2 capatani usturoi

detalii

Retete de Revelion: Rulouri de stiuca cu legume in aspic

Va recomandam un aperitiv cu care veti face furori de Revelion: Rulouri de stiuca cu legume in aspic.   Ingrediente o stiuca de 1- 1,5 kg, 400 g mix de legume congelate, un praf de sare, un praf de piper 4-5 catei de usturoi, 150 ml ulei pentru prajit, 10 g gelatina  

detalii
pastrav Meuniere - reteteletale.ro - foter_com

Retete pentru Revelion: Pastrav la cuptor cu sos Meuniere si legume

Ingrediente :
2-3 pastravi (depinde de marimea pestelui)
1-2 legaturi de patrunjel
1 ceapa
1 Morcov (cine doreste)
1-2 rosii

detalii

Stiuca cu legume

Iata un preparat deosebit, numai bun pentru o masa de sarbatoare: Stiuca cu legume.     Ingrediente O stiuca de aprox.1 kg, 200 g amestec de legume(dupa preferinta), ulei de masline, o lingurita de amestec de condimente, o lingurita de legume deshidratate fara sare, un praf de sare.  

detalii

Salata de ton cu naut

Oanapl10 a trimis la concursul nostru aceasta minunata reteta de Salata de ton cu naut.   Ingrediente 200g ton (din conserva) 400g naut (din conserva) 200g rosii cherry 1 ardei rosu 10 buchetele broccoli 1 lamaie 1 legatura patrunjel sare

detalii

Chiftelute din somn

Anisoara67 a trimis la concursul nostru aceasta minunata reteta de Chiftelute din somn.   Ingrediente 1 kg carne de somn (partea de la coada si burta, o legatura mare de marar verde, 2 -3 oua, un praf de sare, piper, 6-7 catei de usturoi, 3-4 felii de paine veche, ulei pentru prajit   Mod de […]

detalii

Quiche cu somon, broccoli si spanac

Oanapl10 a trimis la concursul nostru aceasta minunata reteta de Quiche cu somon, broccoli si spanac.   Ingrediente -Pentru aluat: 230 g faina 130 g unt rece 1/2 lingurita sare 4 linguri apa foarte rece   -Pentru umplutura: o bucata file somon 100g buchetele brocoli 200g spanac 1 ceapa mica 1 catel usturoi 3 oua […]

detalii

Rondele de crap cu timbale de cartofi

Iata o reteta la concursul nostru trimisa de Veronica22: Rondele de crap cu timbale de cartofi     Ingrediente rondele de crap sare si piper 5-6 linguri faina alba ulei pentru prajit pestele   Pentru timbale: 5 cartofi 100 ml smantana 4-5 linguri cascaval ras 50 gr bacon 30 gr unt 2 oua sare si […]

detalii

Plachie de crap la cuptor

Danielapatty a trimis la concursul nostru aceasta minunata reteta de Plachie de crap la cuptor.   Ingrediente 6 bucăţi de crap; 2 cepe rosii mari; 2 ardei kapia; 3-4 căţei de usturoi; 250 g de roşii cherry; 2-3 linguri pasta de tomate; 100 ml vin alb; 100 ml de apă; 100 ml ulei; foi de […]

detalii

Saramura de platica

Anisoara67 a trimis la concursul nostru aceasta minunata reteta de Saramura de platica.   Ingrediente 1 -1,5 kg platica proaspata, 100 ml suc de rosii cu ardei (facut in casa), 7-8 catei de usturoi, sare, piper, cimbru, un ardei iute, patrunjel verde, o lingura de legume deshidratate   Mod de preparare 1.Pestele se curata de […]

detalii
pastrav - reteteletale.ro - foter_com

Pastrav cu legume

O reteta delicoasa cu care vom impresiona cu siguranta!

Ingrediente:

pastrav

1 morcov

1 ardei gras

3 rosii

detalii

Stiuca umpluta cu legume in camasa de pesmet

Iata un preparat aspectuoas si delicios: Stiuca umpluta cu legume in camasa de pesmet. Reteta trimisa de Anisoara67.     Ingrediente 2 stiuculite pana intr-un kg bucata, un morcov, o ceapa, un ardei gras rosu, 400 g ciuperci Champignion, patrunjel verde, 3 foi de dafin, piper negru boabe, sare ,50 g cascaval, 2 oua, 5 […]

detalii