<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Peste si fructe de mare

Peste cu nuci

07 septembrie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

(4 portii)

1 crap de 1,5-2 kg curatat de cap si intestine
2 oua
200 gr nuci
100 g stafide
3 cepe
sare si piper
menta, salvie tocate marunt

o rosie pentru decor 

 

Preparare:

   Se curata pestele si se freaca cu sare, piper, menta si salvie. Apoi se inveleste in folie si se lasa peste noapte la frigider.
    Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei, apoi, cand e sticloasa, se adauga nucile zdrobite, stafidele, 1 lingurita piper, 2 lingurite sare, menta si salvia tocate si se amesteca bine

   Se caleste totul inca 4-5 minute, apoi se ia de pe foc si se adauga ouale, amestecand bine pana se obtine o pasta omogena. Se baga la cuptorul incins la 180 grade timp de 30 minute.

   Se scoate pe un platou, se portioneaza si se serveste cald, cu o garnitura de legume sau cartofi. Se poate servi stropit cu lamaie.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (3)

  1. claudia79 spune:

    INTERESANTA RETETA BINE ARATA

  2. asminasmin spune:

    buna reteta

  3. claudia79 spune:

    frumoasa reteta

Comenteaza