<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Pui

Parjoale din piept de pui

18 august 2011, , Vizualizări:

Ingrediente

1kg piept de pui

-1 ou

-100g pesmet

-lapte (50 ml)

– 6,7 catei usturoi

1ceapa mica

sare, piper,

patrunjel

-ulei (pentru prajit)

 

Mod de preparare:

Pieptul se da pe masina de tocat sau la robot , se adauga pesmetul inmuiat in lapte, oul, usturoiul tocat marunt sau pisat, ceapa tocata marunt sau data pe masina de tocat, putina sare, piper, patrunjel tocat marunt. Se amesteca, se fac parjoalele si se pun la prajit in uleiul incins. Cantitatea este aproximata, puteti folosi ingredinetele dupa ochi, mai mult sau mai putin. In loc de pesmet se poate folosi si paine. Se servesc cu garnitura de cartof, orez sau cu sos.

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (5)

  1. asminasmin spune:

    buna reteta

  2. claudia79 spune:

    cred ca sint foarte bune

  3. claudia79 spune:

    nu am facut niciodata

  4. claudia79 spune:

    foarte frumoase

  5. sima spune:

    Gustoase si usor de preparat.

Comenteaza