<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri, Feluri cu carne

Oua rosii

14 aprilie 2012, , Vizualizări:

Ingrediente: oua, vopsea (diverse culori), otet, apa, sunca pentru luciu.

 

Mod de preparare:
Se fierb ouale tari (la foc potrivit sa nu crape coaja). Separat se fierbe apa, se pune intr-un castron, se adauga 3 lingurite de otet, vopsea si se introduc ouale. Se lasa circa 5-6 minute fiecare ou. Se pun pe un prosop de bucatarie la scurs si se ung cu slanina pentru luciu.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. mamicadepuiut spune:

    ce mandra e fetita ,cred ca a ajutat si ea

Comenteaza