<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne

Limba poloneza

09 martie 2011, , Vizualizări:


Ingrediente:
700 g limba de porc,150 g SMANTANA,3-4 castraveciori acri,3 linguri mustar clasic(sau cu hrean),un ou fiert ,un galbenus crud,sare,ulei,piper boabe,foi de dafin,un strop de ulei de masline,condimente,cateva fire de marar sau patrunjel verde


Preparare:


1.Limba bine spalata,se pune la fiert in apa cu sare,cu cateva boabe de piper negru si 2-3 foi de dafin
2.Intre timp fierbem oul tare si din galbenusul fiert si unul crud,cu cca 100 ml ulei si un praf de sare preparam maioneza.Castraveciorii acri se taie cubulete foarte mici,se storc bine de zeama,se taie marunt si albusul,la fel si verdeata.Se amesteca maioneza cu mustarul,cu castraveciorii,cu albusul maruntit,cu verdeata,se subtiaza sosulcu SMANTANA si daca mai e nevoie, cu putina supa in care a fiert limba si potrivim de sare.
3.Dam sosul la rece si ne ocupam de limba fiarta care trebuie curatata de pielita de deasupra cat este fierbinte si apoi o taiem fasii sau feliute care se vor praji  pe ambele parti in o picatura de ulei de masline,apoi se vor acoperi cu sos din abundenta.La acest preparat delicios se pot servi rondele de cartofi fierti in coaja ,curatati ,raciti si apoi feliati.Este un preparat delicios care merita incercat!


                                                                                              Pofta buna!

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (3)

  1. claudia79 spune:

    INTERESANTA RETETA NU STIAM DE EA

  2. asminasmin spune:

    buna reteta

  3. claudia79 spune:

    minunata poza

Comenteaza