Va recomandam o reteta simpla de legume asortate care pot fi folosite ca si garnitura sau ca fel de sine statator.
Ingrediente Legume asortate
– 1000 g grame mazare proaspata-pastai
– 1 cutie porumb – 200 g
– 3 morcovi
– 500 g fasole pastai
– 1 conopida mica
– 1 ardei rosu
– 2 rosii
– sare, piper dupa gust
– 100 ml ulei de masline
Mod de preparare Legume asortate
Mazarea se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Fasolea se curata de capete, se spala si se opareste, la fel si conopida si morcovul.
Ardeiul, rosia si celelalte legume oparite in prealabil se taie marunt si se pun la calit in uleiul de masline, si cu porumbul, se potriveste de sare si piper. Serviti cu placere!
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Reynaldo Amadeu Dal Lin Junior Juba de la Pixabay