<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Porc

Friptura de porc cu cartofi prajiti

22 aprilie 2012, , Vizualizări:

Iata o reteta de friptura de porc cu garnitura de cartofi prajiti.

 

Ingrediente
1 kg ceafa de porc,
1 plic cimbru,
piper negru macinat,
50 g secretul gustului,
150 ml vin rosu,
30 ml ulei,
100 g pasta de tomate,
1kg cartofi.

 

Mod de preparare:
Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se aseaza ceafa de porc.
Se prepara sosul din ulei, paharul de vin rosu, secretul gustului si pasta de tomate.
Se toarna peste friptura.
Vasul se introduce la cuptor timp de 1 ora la foc mediu.
Cartofi se prajesc separat si apoi se servesc cu friptura.
Pofta buna!

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. LALY spune:

    Tu dai friptura,eu aduc muraturile…

Comenteaza