<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Peste si fructe de mare

File Pangasius cu cartofi

01 decembrie 2010, , Vizualizări:

Ingrediente:

– 3 bucati maricele de file pangasius

– 1 kg de cartofi

condimente (maghiran, busuioc, piper alb,ardei iute si orice alt condiment care credeti voi ca se potriveste)

– 200 ml vin alb

lamaie

ulei de masline

sare si / sau delicat.

 

Se formeaza un pat din rondele de cartofi, apoi se pune pestele pangasius. Se condimenteaza totul cu condimentele de mai sus si se adauga uleiul. Se mai poate pune un strat de cartofi deasupra pestelui sau cateva rondele, dupa preferinta si apoi se pune si o canita de apa. Se baga la cuptorul incins in prealabil si dupa vreo 15 min. se pune si vinul in tava. Se mai lasa pana se rumeneste putin pestele. Reteta e foarte simpla, dar si foarte gustoasa. Pofta buna!

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (4)

  1. dodolin spune:

    la scoala au program zilnic de pachetel
    -luni-lactate si branzeturi
    -marti sandvis (salam,sunca pres,cascaval etc)
    -miercuri-fructe
    -joi sandvis(din nou)
    -vineri ceva dulce de casa(pandispan,cornuri …)
    asa toti au cam acelasi pachetel si diversificat.

  2. claudia79 spune:

    foarte bine arata imi place pestele

  3. asminasmin spune:

    buna reteta

  4. claudia79 spune:

    delicios pangasiusul este ieftin si fara oase

Comenteaza