<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Curcan, Feluri cu carne

Curcan umplut cu portocale la cuptor

03 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente: 
5-7 kg curcan, 3 kg portocale, usturoi, sare, piper, vin alb

Mod de preparare:

Se face din sare, piper, usturoi si vin alb un sos si se unge curcanul inauntru si pe dinafara. Apoi se umple curcanul cu cele 3 kg de portocale decojite si taiate in 4. Timp de coacere: 5,7 ore. Fiecare kg de curcan – o ora la cuptor. La fiecare ora de coacere se stropeste curcanul cu sosul de vin alb.
Primele 3 ore se coace la 100 de grade, doua ore la 150 de grade si cam o ora,jumate la 180-200 de grade!!!!

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (9)

  1. ramy29 spune:

    Cat adevar!! Emotionant articol.

  2. sima spune:

    Daca nu te bucuri de ce ai azi nu te vei bucura nici de ce va veni in viitor.
    Trebuie sa stim sa ne bcuram de un lucru cat de mic si viata ne va fi mai frumoasa.

  3. bktalina spune:

    de obicei noi pretuim mai mult un lucru abia dupa ce nu-l mai avem…

  4. claudia79 spune:

    foarte bine arata felicitarii

  5. claudia79 spune:

    super reteta mi-a facut pofta

  6. asminasmin spune:

    buna reteta

  7. claudia79 spune:

    arata divin

  8. claudia79 spune:

    super pui

  9. ela29 spune:

    eu il umpleam cu legume n-am incercat pana acum ceva exotic dar suna tare interesant si cred ca o sa pun si eu in practica de paste, mai ales ca eu nu ma omor dupa miel

Comenteaza