<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Ciorbita de vacuta

01 martie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

jumatate kg carne vaca

1 ceapa

2 morcovi

100 ml. suc de rosii

leustean

1 telina

sare dupa gust

o mana fideluta

1 l bors

 

Preparare:

Carnea de vacuta se spala, se taie bucatele mici si se pune la fiert in apa cu sare. Cand s-a fiert pe jumatate se pun legumele curatate, spalate si tocate marunt. Se lasa sa fiarba. Cand este aproape gata se pune borsul si sucul de rosii, se potriveste de sare.si se adauga fideluta. Se lasa sa mai dea in clocot, apoi se opreste si se presara leusteanul tocat marunt. Serviti cu placere!

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. alexandra4 spune:

    gustoasa sigur cred ca e.

Comenteaza