<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba radauteana

04 ianuarie 2012, , Vizualizări:

Ingrediente:

1 piept de pui ( de preferat de tara), 2 oua, 300 g smantana, patrunjel, 2 morcovi, 2 cepe, condimente

 

Preparare:
Se fierbe pieptul de pui intreg.

Dupa ce se fierbe (nu de tot) se desoseaza iar carnea se taie cu un cutit fasii lungi.

Se pune la fiert impreuna cu ceapa taiata in patru si morcovii dati prin razatoarea mare.

Spre sfarsit se bat ouale separat foarte bine si se adauga foarte rapid in ciorba.

Se pune smantana si condimentele.

Se serveste cu patrunjel sau fara–dupa preferinte:)

 

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (2)

  1. marinec spune:

    oare cine a gatit-o?:))))…cumva lorec???ha ha ha ha

  2. claudia79 spune:

    ce bine arata felicitarii parca este ciorba de burta

Comenteaza