<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba radauteana

31 august 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

-1kg pipt depui sau pulpe -1/2telina -1morcov mare -1patrunjel -1pastarnac -1ardelgras -1ceapa -500 ml smantana -1caciulie usturoi -sare

 

Mod de preparare:

Intr-o oala de cca 5l plina cu apa se pune la fiert pieptul de pui sau pulpele si se spumuieste (apa se pune ,dupa ce ati spumuit bine puneti legumele taiate sferturi,ceapa intreaga.

Trebuie sa fiarba pana cand carnea cade de pe os, sau atunci cand bagam furculita carnea se rupe ,sfarma (in cazul pieptului);daca apa a scazut la fiert adaugati apa din nou pana cand oala este plina,daca carnea este fiarta lasati sa fiarba apa adaugata numai cu legumele.

Dupa ce a fiert strecurati zeama si adaugati carnea taiata cubulete si legumele pasate ,in afara de ceapa (ceapa nu se pune) si sare.

Puneti din nou la foc sa mai dea cateva clocote , intre timp intr-un vas amestecati bine smantana cu 2 polonice de zeama si cu usturoiul pisat,

Smantana se adauga dupa ce ciorba este gata, luata de pe foc.Carne se poate pune mai mult sau mai putin.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. claudia79 spune:

    foarte bine arata

Comenteaza