<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de perisoare

07 ianuarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

 

750g de piept de pui tocat,

200 orez,

ceapa-2buc,

morcov-3buc,

bulion-100g,

1 ou,bors-500ml,

1/2 ardei,

sare si

delicat dupa gust,

patrunjel-1legatura

 

Tehnica prepararii:

Ceapa se curata,se spala,se taie bucati si se pune la calit,se adauga morcovul ras si ardeiul .Se lasa pe foc in jur de 15min dupa care se adauga morcovul taiat felii.Se adauga apa si se lasa la fiert.Intre timp se fac perisoarele din carnea tocata,jumatatea din cantitatea de orez , 1ou si sare dupa gust.Cand lichidul incepe sa clocoteasca se reduce focul si se adauga rand pe rand perisoarele si restul de orez..Dupa ce s-au fiert se adauga bulionul,borsul si patrunjelul tocat.Se serveste cu smantana si ardei iute.

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. claudia79 spune:

    felicitarii arata foarte bine o sa fac si eu nu am facut de mult

Comenteaza