<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de perisoare

13 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente: carne tocata din piept de pui750g, morcov – 3 buc., ardei1buc., bors500ml, ceapa2buc, orez300g, rosie – o bucata, bulion – 100 g, sare, telina – 100g, patrunjel, ardei iute si smantana pentru servire

Tehnica prepararii: Ceapa se curata, se spala, se taie si se pune la calit intr-o oala mare. Peste ea se adauga morcovul si telina rasa, ardeiul, rosia si se continua calirea inca 15 min. la foc mic. Se adauga apa cat cuprinde oala. Intre timp, pana da in in clocot se fac perisoarele din carnea tocata, orez (100 g) si sare. Cand lichidul incepe sa dea in clocot se reduce focul la mic si se adauga rand pe rand perisoarele. Se continua fierberea inca 1 ora. Cand perisoarele sunt fierte se adauga orezul (200 g), bulionul, borsul si patrunjelul. Se lasa inca 15 minute la foc.mic. Se serveste cu ardei iuti si smantana.

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comenteaza