<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri, Supe, ciorbe post

Ciorba de loboda

28 aprilie 2011, , Vizualizări:

 

Ingrediente
1/2 kg loboda, 1/2 l bors, zeama sau sare de lamiie, sau otet, o ceapa mica, un virf de cutit de piper, 4-5 catei de usturoi, leustean, un galbenus, 100 ml smintina sau iaurt, sare
 
Mod de preparare
Loboda se spala, fara sa se rupa frunzele, in 2-3 ape; apoi se rup frunzele si virfurile fragede, se iau manunchi, se taie felii mai late care se vor pune in 1 1/2 l apa clocotita, impreuna cu ceapa taiata marunt si se vor fierbe circa 30 minute.
Ciorba se acreste cu bors sau cu alta substanta acra.
Se poate pune si o lingurita cu virf de "Vegeta" sau un virf de cutit de piper, se adauga sare cit mai este necesar si 1-2 linguri cu untdelemn in care se pune un virf de boia dulce, ca in reteta precedenta, pentru aspect.
Se drege ca si ciorba de salata, apoi se sareaza si, pentru aroma, se adauga usturoi tocat si leustean.

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (2)

  1. claudia79 spune:

    arata bine

  2. claudia79 spune:

    minunata

Comenteaza