<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de fasole

07 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:
500 g fasole
2 cepe
1 morcov
marar
1 l bors

1 legatura de patrunjel

3 fire de cimbru uscat

2 fire de tarhon uscat sau murat

Leustean verde sau murat(adica sa fie la otet)

1 pastarnac radacina
rosii sau pasta de tomate

Mod de preparare:

Fasolea se spala si se opareste apoi se pune la fiert. Se picura putin ulei si se fierbe pana cand fasolea este fiarta pe jumatate.

Intre timp se pregateste zarzavatul, se toaca ceapa, se rade morcovul ,patarnacul si se adauga in ciorba.
Borsul se pune la fiert,iar dupa ce a dat un clocot si fasolea este aproape gata turnam bosrul peste fasole.si se  adauga rosiile sau pasta de tomate.Se mai fierbe 5 minute si se adauga marar verde,tarhonul,patrunjelul,leustyeanul.Se aduga sare dupa gust.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comenteaza