<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de burta

09 ianuarie 2012, , Vizualizări:

Ciorba de burta, o delicatesa pentru multe familii din Romania. Iata o reteta usor de preparat.

 

Ingrediente:

1 kg burta prefiarta, 3 morcovi, usturoi, ardei iute, smantana, 3 oua, sare, piper

 

 
Mod de preparare

Se opareste burta initial, chiar daca e prefiarta apoi se pune in alta apa la fiert impreuna cu morcovii, 1 usturoi si jumatate de ardei iute. Pe punga de burta scrie timpul de pregatire, eu intotdeauna o las dublu. Cand sunt fierte toate se scot morcovii, se pasireaza si se adauga inapoi in ciorba, asa vor da un aspect mai placut. Se scoate usturoiul fiert si se adauga usturoiu proaspat, pasat, dupa gust. Tot dupa gust se mai adauga ardei iute. La final de adauga smantana amestecata cu galbenusurile de ou si dupa gust putina zeama de lamaie (dar nu obligatoriu). Se potriveste la gust si cu sare si piper.
Pofta buna!

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comenteaza