<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de burta

13 martie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente: 500 g burta prefiarta, 1 os de vita, 3 morcovi, 1 radacina patrunjel, 4 catei usturoi, 2 galbenusuri crude, 250 g smantana, 4 linguri de otet, sare, 3 gogosari in otet

Tehnica prepararii: Intr-o oala mare cu apa se pune la fiert osul de vita si putina sare. Se lasa sa fiarba bine  si se adauga legumele curatate de coaja, dar intregi. Se lasa la fiert pana ce zeama se albeste. Se scoate osul de vita si legumele intregi si se adauga  burta taita felii subtiri. Se lasa cam 35-40 de minute la fiert. Dupa ce s-a fiert burta se adauga 2 morcovi dati prin razatoarea mica, gogosarii taiati felii si usturoiul pisat. Se ia borsul de pe foc. Separat se bat ouale cu smantana si otetul, se rastoarna compozitia obtinuta intr-o cantitate de bors si se amesteca bine. Se adauga treptat in oala cu bors amestecand continuu. Pofta buna.

Cuvinte cheie: , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (2)

  1. claudia79 spune:

    imi place am facut si eu

  2. claudia79 spune:

    mi sa facut pofta

Comenteaza