<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba cu oase de porc afumate

13 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

oase de porc afumate – cam 10 buc.

o ceapa

doi cartofi

ardei gras

un morcov

verdeata

fideluta

bors

rosii – 3

sare

 

Preparare:

Carnea se fierbe si se spumeaza. Cand este fiarta pe jumatate, se adauga legumele taiate bucatele mici. Cand sunt fierte si acestea se pune fideluta, iar apoi borsul. Se mai lasa la fiert 20 – 30 min., iar apoi se adauga verdeata tocata foarte marunt. Pofta buna.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (7)

  1. paul_a spune:

    fetita mea este, foarte sensibila, poate chiar prea sensibila decat ar trebui, si cuminte, iar daca face o mica nazbatie , e de ajuns sa-i spun ca nu e bine…daca ridic putin tonul la ea, se inchide , se duce la ea in pat si se abtine sa nu planga 🙁

  2. claudia79 spune:

    ce bine arata ciorba super

  3. mamicadepuiut spune:

    bun ,bun

  4. claudia79 spune:

    arata super

  5. alexandra4 spune:

    Bun tare,sigur,iar carnita aia arata apetisant

  6. claudia79 spune:

    nu se pune orez sau fidea?

  7. 27ralu spune:

    Eu afumaturile le folosesc doar la ciorba de cartof.inca nu am incercat cu fidea.

Comenteaza