<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba cu iz american

27 ianuarie 2011, , Vizualizări:
  • un pui de 1 kg
  • o vanata
  • un morcov potrivit
  • 2 cepe
  • un ou
  • cimbru
  • piper boabe
  • chilli
  • fidea
  • un ardei gras
  • 2 litri apa
  • 150 ml bors
  • 150 ml bulion
  • 2 cartofi
  • sare
  • condiment cu gust de gaina
  • paste
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Puiul se portioneaza si se fierbe in apa cu sare circa 20 minute.

Separat se caleste in ulei ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoare, ardeiul gras taiat fasii si vanata taiata rondele. Se lasa circa 5 minute cat sa le patrunda uleiul,se adauga bulionul, cimbrul, piperul boabe si o lingurita chili. Se mai lasa 5 minute la calit dupa care se rastoarna in oala unde fierbe carnea de pui. Se adauga si cartoful taiat cubulete si fideaua. Aproape de final se adauga un cubulet de condimente cu gust de gaina (asta daca puiul nu este de tara) si se lasa la fiert. Se toarna si borsul si se mai lasa sa fiarba circa 10 minute, dupa care se opreste si se drege cu ou .

Se presara patrunjel proaspat tocat.

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (2)

  1. claudia79 spune:

    foarte bine arata ciorba

  2. claudia79 spune:

    nu am auzit de ciorba cu iz american cred ca este gustoasa

Comenteaza