<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Bors din carne de porc

18 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente

800 g carne de porc cu os,
2 morcovi,
1 telina mica,
3 cepe,
2 cartofi,
3 linguri pasta de tomate,
700 ml bors,
1 legatura de patrunjel sau/si 1 legatura de leustean,
sare.

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert in apa, (eu prima apa care a dat in clocot o arunc si apoi pun carnea din nou la fiert) (aproximativ 4 l), se aduna spuma din cand in cand. Legumele se curata si se taie marunt, se pun in vasul cu carne atunci cand acesta este aproape fiarta. Se sareaza. Se adauga pasta de tomate. Cand legumele au fiert se adauga borsul, se mai lasa 1-2 clocote. Vasul se ia de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. claudia79 spune:

    arata minunat ciorbita ta

Comenteaza