<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Porc

Ceafa de porc si carnaciori la gratar

18 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente: 1 kg ceafa de porc, 1/2 kg de carnaciori, piper, sare, putin ulei.
 

Mod de preparare:

Se spala carnea, se usuca folosind un servet si se taie in felii groase de 1,5 cm. Se bat feliile cu un ciocanel pentru snitele. Se ung cu putin ulei, folosind o pensula.

Se frig pe gratarul incins si, pe masura ce se patrund si se rumenesc pe ambele parti, se scot intr-un castron, se presara cu sare si piper si se pastreaza la cald. Carnaciorii se proportioneaza si se pun si ei pe gratar la un foc mai domol, altfel se ard.


Se serveste friptura calda si carnaciorii cu salata de gogosari si castraveti la otet.

Pofta buna!

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (4)

  1. claudia79 spune:

    arata bine mi sa facut pofta

  2. asminasmin spune:

    buna reteta

  3. claudia79 spune:

    mi sa facut pofta arata bine

  4. claudia79 spune:

    arata super

Comenteaza