<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne

Bulz ardelenesc cu branza de burduf

17 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

300 g malai, 1 l apa, sare dupa gust, 500 g brinza de burduf, 50 g unt.


Preparare:

Se prepara mamaliga din apa, malai turnat in ploaie si sare. Se lasa sa se raceasca si se intind 5 – 6  bucati de mamaliga pe o suprafata unsa cu putin unt sa nu se lipeasca mamaliga. Se dispune untul topit in prealabil. Se repartizeaza in bucati egale branza si se fac bulgari de mamaliga. Atentie sa nu se vada branza. Se incinge cuptorul la foc rapid si se dispun bulgarii de mamaliga pe o tava cu folie de aluminiu. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc pe toate partile. Se servesc fierbinti, cu iaurt deasupra

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (4)

  1. claudia79 spune:

    mi sa facut pofta

  2. asminasmin spune:

    buna reteta

  3. claudia79 spune:

    foarte frumoase

  4. 27ralu spune:

    Ce bine arata.nu am mancat niciodata,dar as vrea sa gust.cred ca vo incerca si eu,ptr ca mie imi place mamaliga la nebunie.dar nu prea fac,ptr ca sotului meu nu ii place.

Comenteaza