<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne

Ardei umpluti si sarmale

04 martie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente: 1kg carne tocata de vita, 1kg ardei gras, 1 varza, 2 morcovi, ceapa – 3 buc, sare, bors, bulion – 3 linguri, patrunjel si marar, orez – 250 g

Tehnica prepararii:

Se pune ceapa la calit, se adauga morcovul ras, patrunjelul, mararul tocat si 3 linguri de bulion. Aceasta compozitie se rastoarna peste carne si orez. Se amesteca bine. Ardeii se spala, se scot capacelele, varza se pune la oparit in apa cu bors. Rand pe rand se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se impaturesc sarmalele. Se lasa la foc mic cca. 3 ore. Spre final se adauga bors.

Pofta buna.

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (6)

  1. asminasmin spune:

    buna reteta

  2. claudia79 spune:

    mi sa facut pofta

  3. claudia79 spune:

    ador ardei umpluti cu orez si ciuperci sint foarte gustosi

  4. claudia79 spune:

    sint foarte gustosi si sanatosi se fac usor si ai mai multe zile

  5. lyana8520 spune:

    la sotul meu la tara se fac sarmale cu raci.

  6. lyana8520 spune:

    apropo, racii sunt ardei ca si ardeiul gras, insa f iuti.

Comenteaza