<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne

Ardei umpluti si sarmale

10 martie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

carne tocata de vita, 1kg ardei gras, 1 varza, 2 morcovi, ceapa – 3 buc, sare, bors, bulion – 3 linguri, patrunjel si marar, orez – 250 g

 

Tehnica prepararii:

Se pune ceapa la calit, se adauga morcovul ras, patrunjelul, mararul tocat si 3 linguri de bulion. Aceasta compozitie se rastoarna peste carne si orez. Se amesteca bine. Ardeii se spala, se scot capacelele, varza se pune la oparit in apa cu bors. Rand pe rand se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se impaturesc sarmalele. Se lasa la foc mic cca. 3 ore. Spre final se adauga bors. Mancarea se serveste cu smantana deasupra.

Pofta buna.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (8)

  1. sima spune:

    Frumoasa compunere.

  2. at_iulia spune:

    foarte frumos 🙂

  3. rosanita spune:

    emotionant…concluzia – putem invata si noi de la copiii nostri, nu doar ei de la noi:)

  4. bdoinana spune:

    Emotionant!

  5. delia spune:

    Foarte frumos.

  6. asminasmin spune:

    buna reteta

  7. claudia79 spune:

    FOARTE BUN ARATA SUPERB

Comenteaza