<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Curcan, Feluri cu carne

Ardei umpluti cu legume si carne de curcan

05 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente: ardei, ceapa, morcov, telina, carne de curcan (pulpa), orez, smantana, un ou, ulei, cimbru, piper, sare, bors de casa.

Pregatirea:

Am curat si taiat o ceapa si un ardei,  am ras un morcov , am taiat bucatele si o tija de telina pe care le-am calit  usor in cateva linguri de ulei.  Am adaugat orezul si l-am calit impreuna cu legumele panadevenit sticlos, apoi le-am luat de pe foc. Carnea am taiat-o cubulete, si am adaugat-o peste amestecul de legume si orez. Am condimentat cu cimbru, piper si sare, am adaugat un ou sa leg compozitia si am amestecat totul foarte bine

Ardeilor  spalati bine  le-am taiat cotorul si  i-am curatat de seminte, apoi cu o lingurita i-am umplut cu amestecul calit. I-am pus la fiert in apa clocotita, cat sa-i acopere si i-am lasat cam o ora la foc mediu sa se patrunda bine.
Am pregatit un sos dintr-o lingura de faina, pasta de tomate si o cana de bors de casa pe care l-am pus peste ardei la fiert  catre final pentru un gust usor acrisor. Daca nu preferati acrisor, inlocuiti borsul cu apa.

Incercati cu incredere!  Sunt foarte gustosi. Sa aveti pofta!

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (2)

  1. asminasmin spune:

    buna reteta

  2. claudia79 spune:

    arata foarte bine

Comenteaza