Ultimele

Tarta cu ghimbir si caise

Mod de preparare
1. Din ingrediententele pentru aluat, framantam aluatul pe care il dam la frigider cca. 30 min, apoi il intindem cu sucitorul intr-o foaie subtirica pe care asezam in forma de tarta unsa cu un pic de margarina, apoi o intepam din loc in loc cu o furculita.
2. Amestecam smantana cu jumatatate din zaharul pudra si ghimbirul ras, adaugam si branzica de vaci din care oprim 2 linguri. Mixam albusurile cu restul de zahar apoi incorporam cu grija in amestecul de smantana. Turnam totul peste aluatul din forma apoi deasupra asezam jumatati de caisa, cu scobitura in sus. In scobiturile caiselor adaugam cate un pic de branzica si cateva cubulete de coaja de portocala confiata. Dam la cuptor cca. 30 minute.
Se scoate din tava si se portioneaza dupa ce s-a racit bine.

Pofta buna!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: noiembrie 16, 2017