Ultimele

Tarta cu branza de vaci si miere

Retetele tale » Tarta cu branza de vaci si miere

Iata un desert savuros si usor de preparat: tarta cu branza de vaci si miere.

 

 

Ingrediente:

Pentru umplutura:
-500 g branza vaci
-6 linguri miere de albine
-100 g miez de nuca
-esenta vanilie
-2 galbenusuri

 
Aluat. Pentru 2 foi avem nevoie de:
-100 g margaina
-100 g zahar pudra
-zahar vanilat 1 pliculet
-1 lingura smantana
-1/2 pliculet praf de copt
-50 ml lapte
-faina
1 ou

 

 

Mod de preparare:

Se amesteca oul batut cu zaharul pudra si zaharul vanilat,smantana si laptele; se adauga praful de copt si faina cat cuprinde.
Se face un aluat si se intinde in 2 parti egale; daca aluatul e prea tare se mai adauga putina margarina.
Se face umplutura din branza de vaci,miere ,vanilie si miez de nuca si se pune umplutura peste prima foaie ,se pune si cealalta foaie si din loc in loc se pun visine (din compot fara samburi).
Nu se deschide cuptorul timp de 20 de minute, dupa aceeaa se verifica cu o scobitoare daca este gata.

 

Va asteapta mii de alte retete ca sa va inspirati in prepararea bunatatilor culinare pentru familie aici la Retete sanatoase.

 

Data articol: ianuarie 12, 2014