Ultimele

Tarta cu crema de iaurt si capsune

Mod de preparare

Batem spuma albusurile iar galbenusurile le frecam cu zaharul. Adaugam si faina si esenta si omogenizam.
Punem pe fundul tavii de tarta (diametru 24 cm) hartie de copt sau ungem cu unt si turnam aluatul. Dam la cuptor la foc mic pana ce se rumeneste usor.
Batem frisca cu zaharul pudra si o amestecam apoi cu iaurtul de fructe. Preparam gelatina conform instructiunilor de pe plic, adaugam la compozitie si mixam din nou pentru ca gelatina sa se repartizeze uniform in crema.
Adaugam capsunile taiate cubulete.
Asezam blatul cu fata in jos pe un platou.
Punm un inel pentru tort reglabil si turnam apoi crema.
Dam la rece pana se intareste si asezam capsunile taiate jumatati pe toata suprafata. Preparam pliculetul de gelatina pentru tort conform indicatiilor de pe ambalaj . Eu am folosit sucul de la cateva capsune. Turnam imediat peste capsuni si dam la rece sa se intareasca.
Cand s-a intarit suficient scoatem inelul pentru tort.
Taiem feliile cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: septembrie 1, 2015