Ultimele

Negrese cu crema mascarpone

Retetele tale » Negrese cu crema mascarpone
Negrese cu crema mascarpone

Iata un desert delicios: Negrese cu crema mascarpone.

Ingrediente Negrese cu crema mascarpone

Blat

– 5 oua
– 100 gr. ciocolata
– 3 linguri cacao
– 3 linguri apa
– 3 linguri ulei
– 7 linguri faina
– praf copt

Crema

– 250 gr mascarpone
– 200 ml fisca
– 150-200 gr zahar pudra
– foi gelatina

Mod de preparare Negrese cu crema mascarpone

Pentru blat: Ciocolata se topeste pe baie de abur, se adauga uleiul se omogenizeaza si se lasa la racit dupa care punem galbenusurile.
Albusurile (se adauga si 3 linguri apa) se bat spuma impreuna cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, apoi se amesteca cu compozitia de ciocolata, faina si cacaoa (cernute inainte). Se asaza int-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 30-40 minute.

Pentru crema: Se amesteca crema mascarpone cu zaharul pudra, cu zaharul vanilat si cu frisca batuta spuma. Topim gelatina la baie de abur si calduta o amestecam in crema de mascarpone.

Mod de aranjare:

Blat, crema mascarpone si deasupra ornam cu fructe sau fulgi de ciocolata.

Sa aveti pofta!

Data articol: decembrie 31, 2019