<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Dulciuri, Prăjituri

Prajitura delicioasa cu foi de napolitana

09 martie 2017, , Vizualizări:

Iata o minunata reteta de prajitura cu foi de napolitana.

 

Ingrediente
Blat alb: 4 oua, un praf de sare, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 2 linguri ulei, coaja rasa de lamaie
Blat negru: 4 oua, un praf  de sare, 4 linguri de zahar, 3 linguri de faina, 2 linguri de ulei, o lingura de cacao, esenta
Crema: 250 g branzica fina de vaci (Lacteea, 20% grasime), 400 g smantana grasa, 200 g zahar pudra, coaja rasa de lamaie si portocala, un plic de gelatina
decor: 2 foi de napolitana, 300 g ciocolata

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (16)

  1. lyana8520 spune:

    arata minunat, mi s-a facut pofta deja

  2. asminasmin spune:

    buna reteta

  3. claudia79 spune:

    foarte frumos arata

  4. claudia79 spune:

    suoer prajitura

  5. alexandra4 spune:

    interesanta reteta.

  6. lyana8520 spune:

    ati incercat-o m fetelor? eu din pacate nu…

  7. anuta22 spune:

    mama mea o facea candva cand avea timp si iesea foarte buna,

  8. nisipeanu elena spune:

    o fac la sfarsitul saptamanii………sper sa imi iasa ca in poza.

  9. alexandra4 spune:

    asa cum imi plac mie,cu crema multaaaaaaaaaaaaaa

  10. cami_marga spune:

    se aseamana cu o reteta pe care o pregatesc si eu adesea.eu folosesc doar blat alb, dar o sa incerc si cu blat negru.

  11. ionescu elena spune:

    asta e singura care nu imi iese bine

  12. mari spune:

    mai am doua foi de napolitana ramase de la pasti,poate o incerc si eu.

  13. elena500 spune:

    Toate bune si frumoase la prajitura doar ca e incompleta se vad foile de napolitana dar in reteta nu au fost folosite.

  14. Sfatul Parintilor spune:

    decor; 2 foi de napolitana, 300 g ciocolata

    Se scoate prajitura din tava ,se unge blatul la exterior cu jumatate din ciocolata topita apoi se pune foaia de napolitana si se preseaza usor.Se procedeaza la fel si cu cealalta parte.Se lasa sa se intareasca la frigider apoi se taie sub forma de patrate sau romburi.

Comenteaza