Ultimele

Negrese

Retetele tale » Negrese » Pagina 2
negrese - violeta postolache

 

Mod de preparare

Se pun intr-o cratita pe foc margarina, laptele, zaharul si cacao si se dau in clocot. Se da deoparte si se lasa sa se raceasca.

Cand s-a racit se adauga galbenusurile, faina si praful de copt si se incorporeaza.

Se bat si albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se da la cuptor la foc iute.

Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa putin sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit reteta spunea sa oprim cateva linguri din compozitia care s-a fiert pe foc si sa punem deasupra, insa eu am topit putina ciocolata si am imprastiat-o uniform pe toata suprafata.

Se presara cu nuca de cocos si se taie in forma de romburi.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: noiembrie 3, 2016