Ultimele

Mini eclere

Retetele tale » Mini eclere » Pagina 2

Mod de preparare
Intr-un vas se amesteca apa, uleiul si un praf de sare. Punem vasul pe foc. In momentul in care incepe sa fiarba punem treptat faina si amestecam in continuu. Apoi lasam sa se raceasca iar apoi adaugam oualele, cate unul si amestecam bine.Intr-o tava pe hartie de copt , asezam compozitia sub forma de bastonase. Se coc 10 min la foc iute, iar apoi la foc mic pana se rumenesc. Dupa ce se racesc se taie pe orizontala.

 

Crema:
Fierbem laptele impreuna cu esenta de vanilie.

Mixam galbenusurile cu zahar, amidon, apoi laptele.

Punem compozitia la fiert si amestecam in continuu cu o lingura.

Lasam pe foc pana se ingroasa.

Lasam sa se raceasca, iar apoi umplem minieclerele , iar deasupra presam ciocolata topita.

 

Serviti cu placere!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: martie 2, 2017