<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Dulciuri

Mimoza

11 aprilie 2011, , Vizualizări:

 

Foi:

1 cana faina

1 ou

100 g margarina

1 cana zahar

3 linguri miere

4 linguri lapte

1 lingura rasa bicarbonat de sodiu

 

Crema:

4 linguri gris

1 cana si jumatate lapte

200 g margarina

200 g zahar pudra

gem

 

Pentru foi: Se amesteca toate ingredientele, se pun pe foc pana capata culoarea maronie. Se ia de pe foc si se adauga 1 cana faina, amestecandu-se bine. Iese un aluat care se va imparti in 4. Fiecare parte se intinde si se coace pe fundul tavii aproximativ 15 minute la 180 grade.

Crema:

Laptele si grisul se fierb, apoi se lasa la racit. Intre timp se amesteca margarina cu zaharul pudra. Cand grisul e rece se amesteca cu margarina.

Se aseaza o foaie, se intinde jumatate din crema de gris, se mai pune o foaie, se unge cu gem din belsug, apoi o noua foaie, restul de crema si se acopera cu cea de-a patra foaie. Se preseaza si se lasa 24 de ore. Se taie patratele si se pudreaza.

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (4)

  1. claudia79 spune:

    ARATA FOARTE BINE SUPER

  2. asminasmin spune:

    buna reteta

  3. claudia79 spune:

    MINUNATA PRAJITURA ARATA FRUMOS

  4. claudia79 spune:

    arata foarte bine

Comenteaza