Dulciuri, Prăjituri

Chec pufos

15 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

5 oua

10 linguri zahar

10 linguri ulei

praf de copt– 1 pliculet

zahar vanilat-1 pliculet

2 linguri cacao

 

Preparare:

Albusurile se bat spuma, pana devin o spuma tare, Apoi se adauga incet, incet zaharul, apoi galbenusurile, unul cate unul. Se adauga apoi uleiulm faina, praful de copt stins cu o lingurita otet si zaharul vanilat. Se amesteca bine. Apoi se pregateste tava in care punem hartie de copt, se toarna, dar se mai lasa putina compozitie in castron.Aceasta compozitie se amesteca cu cacaoa, apoi se toarna peste chec in tava si se amesteca foarte putin cu o lingurita. Se da la cuptor. Iese un desert foarte bun. Pofta buna.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comentarii (1)

  1. asminasmin spune:

    buna reteta

Comenteaza