Ultimele

Briose cu dulceata de capsuni

Mod de preparare Briose cu dulceata de capsuni
Topesti untul pe baie de aburi, apoi il lasi sa se raceasca.
Mixezi ouale spuma cu zaharul, pe care il pui treptat, pana toate cristalele se topesc. Incorporezi untul topit si esenta. Adaugi si laptele usor.
La final pui faina cernuta cu praful de copt si cacaua si amesteci usor, pana se omogenizeaza compozitia.
Tapetezi tava de briose cu unt si faina. Pui o lingura plina de compozitie, apoi o lingurita dulceata de capsuni si iar o lingura de compozitie
Introduci tava in cuptorul incins,la o 180 de grade C pentru 30-35 minute.
Le scoti si le lasi putin sa se racoreasca.
Bati smantana cu zaharul pudra si apoi adaugi cateva picaturi de colorant si amesteci pana cand se omogenizeaza, apoi ornezi briosele.
Daca doresti poti servi aceste briose simple, fara a le orna. Sunt la fel de delicioase.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: martie 4, 2018