<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Conserve și murături

Zarzavat pentru ciorbe

19 septembrie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente

 

6 kg rosii

2 kg morcov

500 gr pastarnac

3 legaturi de telina

4 kg ardei kapia

2 radacini telina

5 legaturi patrunjel

3 legaturi leustean

10 linguri sare gronjoasa neiodata

1 lingura conservant.

 

Legumele se pala bine,si curata. Se taie ardeii, rosiile cubulete mici,morcovul se da prin razatoarea mare, la fel si pastarnacul, telina (radacini). Verdeata se taie marunt, se amesteca toate, cu sarea, cu conservantul, se mai amesteca din cand in cand, ca sa isi ia sare toate legumele, se lasa 1 zi sa fiarba putin, dupa care se baga in sticlute, se inchid bine capacele si cu ele la boxa.

Portia de sare grunjoasa este de 250 gr sare la 1 kg zarzavat.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (9)

  1. claudia79 spune:

    doarte utila reteta

  2. claudia79 spune:

    super reteta

  3. claudia79 spune:

    bunica facea era tare bun

  4. anuta22 spune:

    Fac si eu an de an aceasta reteta.

  5. IrindeaElena spune:

    Yamy yamy

  6. adrian34 spune:

    buna reteta,ceva de genul asta fac si eu.

  7. alexandra4 spune:

    Cam asa cred ca facem marea majoritate,sunt persoane care il fierb

  8. anuta22 spune:

    eu nu il fierb,le las doua 3 zile la macerat si bag la borcane si cu el la boxa

  9. Corina Doldoran spune:

    Si eu am facut zarzavat anul acesta,cam la fel.

Comenteaza