<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Conserve și murături

Muraturi asortate

02 decembrie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente muraturi asortate:

castraveti de murat
patlagele pentru murat
ardei capia
pepeni pentru murat
morcovi taiati fasii, in lung
telina
tulpini de marar, telina, crengi de visin, catei de usturoi
Saramura din 50 g sare la litrul de apa

 

Modul de preparare:
Legumele se aseaza in borcanele in care se vor mura. La suprafata muraturilor se aranjeaza crengi de marar si de visin. Se prepara saramura si se toarna peste muraturile asortate. Borcanele cu muraturi asorate se tin cateva zile la temperatura camerei, pentru a incepe fermentatia lactica.

Saramura se vantura apoi, se completeaza si se dau borcanele cu muraturi asortate intr-un loc rece, pentru a nu face floare.

 

Alte mii de retete sanatoase si gustoase gasiti aici, pe Sfatulparintilor.ro, sosite de la membrii comunitatii noastre.

 

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (9)

  1. mamicadepuiut spune:

    vai ce bine arata mai ales harbuzul care e preferatul meu……

  2. alexandra4 spune:

    la anul am sa fac si eu aceasta combinatie de muraturi.

  3. anuta22 spune:

    Am sa incerc si eu aceasta reteta.

  4. IrindeaElena spune:

    Ador muraturile, notata reteta, va multumesc!

  5. claudia79 spune:

    cum ai reusit sa faci pepenele sa fie asa rosu ? de la crengile de visin?

  6. ramonafr spune:

    Arata delicios!Sper sa-mi reuseasca reteta.Eu as face-o cu otet in loc de saramura.

  7. 27ralu spune:

    Dar pepenele rosu ce gust are?eu sunt foarte curioasa,ca nu am mancat niciodata.

  8. lyana8520 spune:

    cam in ce luna trebuie pregatite? am vazut acolo si lubenita, nu am mancat murata niciodata…

  9. anuta22 spune:

    nu am testat inca,dar as fi curioasa

Comenteaza