<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Conserve și murături

Gogosari in sos

19 septembrie 2011, , Vizualizări:

-10 kg gogosari

-1 litru otet

-1 litru ulei

-1 kg zahar

– 4 linguri sare

– 2 borcane de pasta de tomate de 800 gr

-boabe de mustar si pier.

 

Avem nevoie de o oala mai mare incapatoare.Ingredientele se amesteca toate si se lasa la fiert 20 de min. Apoi se aduga gogosarii taiati feliute de 1-2 degete grosime si se lasa la fiert pana se inmoaie putin, se amescteca din cand in cand. Se scot gogosarii si se pun in borcane de 400 gr apoi se aduga sosul peste ei. Se inchid borcanele bine cu capace si se fierb la bain-marie cam 1 ora la foc mic. Din aceasta reteta va vor iesit 40 de borcanele de 400 gr.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (9)

  1. claudia79 spune:

    mi sa facut pofta super reteta

  2. claudia79 spune:

    imi plac foarte mult gogosari

  3. alexandra4 spune:

    am facut aceasta reteta,a iesit foarte buna.

  4. claudia79 spune:

    un litru de ulei nu este prea mult?se pastreaza peste iarna in borcane?sau se maninca?

  5. anuta22 spune:

    am facut si eu reteta,e buna,

  6. adrian34 spune:

    sunt foarte deliciosi banuiesc.

  7. claudia79 spune:

    se maninca ca muraturi sau ca fel de mincare?

  8. alexandra4 spune:

    este bun cred la fripturi,ii taie din greata,banuiesc ca este foarte delios,eu am mancat la cumanatamea si era foarte bun

  9. anuta22 spune:

    se mancaca ca muraturi,in special la fripturi este foarte bun,

    Claudia79 nu nu este prea mult ul;ei ptr 10 kg de ardei.

Comenteaza