<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Conserve și murături

Cas de oi la borcan pentru iarna

19 septembrie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente

3 kg cas

sare mare

margarina.

 

Mod de preparare:

Am framantat casul cu sare, dupa care l-am pus in borcane de 800 gr, deasupra am pus cate o lingura de margarina. Dupa care le-am inchis bine capacul si le-am bagat la bain-marie, unde le-am lasat sa fiarba la foc potrivit 25-30 min, am oprit focul si le-am lasat in oala pana s-au racit de tot, s-au capsat foarte bine, si tin foarte bine pe iarna la boxa. Ce se vede galben in borcan e margarina, cum s-a topit de la caldura.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (6)

  1. claudia79 spune:

    INTERESANTA RETETA SUPER

  2. anuta22 spune:

    Nu inteleg ce cauta reteta mea la acest user Vizualizări: 189 19/09/2011 – karla este reteta postata de mine in totalitate,nu e corect asa ceva.

  3. anuta22 spune:

    Vizualizări: 189 19/09/2011 – karla aceasta persoana cred ca a facut copy paste,rusine,Sfatul Parintilor va rog sa luati masuri.

  4. alexandra4 spune:

    intersanta reteta,am sa o incerc si eu

  5. 27ralu spune:

    Cred ca aceeasi reteta se poate si ptr branza de vaci,nu?

  6. anuta22 spune:

    nu am incercat Ralu ptr branza de vaci,nu tiu sa iti raspund,anul acesta am incercat cu cas de vaci,dar inca nu am desfacut nici un borcan

Comenteaza