<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri, Conserve și murături

Aperitiv de gogosari

29 octombrie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:
2 kg gogosari
200ml otet
200mlulei
miere de albine sau zahar dupa gust
piper boabe, foi dafin, 1-2 linguri mustar, 3 linguri bulion

 

Preparare:

Se amesteca uleiul, otetul, bulionul, mustarul si se pun la clocotit intr-o oala mai mare.

Se adauga mierea si piperul cu foile de dafin dupa gust.

Intre timp se curata gogosarii si se taie fidelute mai grosute.

Dupa ce a inceput sa fiarba sosul, se adauga gogosarii si se lasa pe foc impreuna pana se patrund un pic.

Gogosarii nu trebuie sa fie moi, trebuie sa se pastreze un pic crocanti.

Se scoate aperitivul in borcane iar apoi se invelesc intr-o patura mai groasa unde raman 0 zi doua pana se racesc total, astfel nu mai este nevoie sa fie sterilizat.
Pofta buna!

 

Inspira-te si din celelalte sute de retete oferite de membrii comunitatii Sfatulparintilor.ro la Retete sanatoase!

 

 

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (4)

  1. claudia79 spune:

    imi plac foarte mult gogosari

  2. claudia79 spune:

    se pune in borcane ? am crezut ca se consuma cind m-am facut

  3. sims spune:

    e buna ca garnitura la o friptura

  4. lyana8520 spune:

    ce bine arata, cred ca e f buna

Comenteaza