Retetele Tale Sfatul Parintilor
Sfat Gradinite

Aperitive & Garnituri, Retete by Farfuria Vesela

Suberek de Dobrogea

27 iunie 2018, , Vizualizări:

Prima dată am mâncat șuberek la turcoaicele din Medgidia, prietenele soacrei mele.
Soacra mea, ardeleancă de fel, a facut schimb o multime de rețete cu prietenele ei și uite așa am învățat și eu de la ele cum se face șuberek, piperki și alte bunătăți turcești. Și ele au învățat să facă brânzoaice și plăcinta, însa asta este alta poveste.

 

INGREDIENTE Suberek de Dobrogea

Pentru umplutură
carne de vita tocata 500 grame (cui îi place poate amesteca aici și puțină carne tocată de oaie)
2 cepe tocate foarte marunt
sare
piper
apa cat sa lege compozitia

 

Pentru aluat
500 -600 grame de faina cernută
1 cana de apă la temperatura camerei
2 linguri de ulei
2 linguri de otet

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comenteaza