<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Rulada din paine cu piept de pui

18 septembrie 2013, , Vizualizări:
rulada piept de pui - violeta postolache

Iata un aperitiv deosebit care poate fi transformat cu succes intr-o gustare sanatoasa, la scoala sau la birou, sau pentru acasa, cand se intorc scolarii: Rulada din paine cu piept de pui.

 

Ingrediente

200 gr piept pui
6 batoane
1/2 ardei gras rosu
1 ou
3-4 fire patrunjel
sare, piper

 

 

Mod de preparare
Se taie un capacel si se scobesc batoanele cu ajutorul unei lingurite.
Se toaca pieptul de pui, se amesteca cu oul, apoi se adauga miezul care a fost scobit de la batoane .
Se toaca marunt ardeiul si patrunjelul, se adauga la umplutura, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Daca nu va surade gustul de patrunjel puteti renunta la el, eventual daca vreti un aspect frumos puteti pune ardei verde in locul lui.
Eu am ales patrunjelul fiindca ador aroma sa.

Se umplu batoanele cu compozitia rezultata. Atentie, umplutura trebuie impinsa foarte bine pana in capatul batonului, ca sa nu ramana goluri de aer!
Se pune capacelul si se infasoara strans in folie de aluminiu. Se pune intr-o tava o cana cu apa, se aseaza ruladele si se dau la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ o ora.
Dupa ce s-au facut se lasa jumatate de ora in folie sa se raceasca apoi se scot si se pot felia.

 

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (3)

  1. Odiana spune:

    iedera a facut sarmalute cu carne de pui cu foi de varza, sper ca si ale mele in foi de via de vie sa va inspire si sa fie pe gustul vostru. pupici.

  2. crinutz spune:

    sigur sunt delicioase!

  3. claudia79 spune:

    cu maioneza deasupra este delicioasa

Comenteaza