<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Dovlecei pane

04 mai 2014, , Vizualizări:

Iata o reteta de sezon: dovlecei pane.

 

Ingrediente
3 dovlecei
3 oua
200 ml bere
sare
piper
patrunjel
faina
ulei

 

 

Mod de preparare
Curatam dovlecei si ii taiem felii nu foarte groase, le saram si le asezam pe servetele de bucatarie

Batem ouale cu sare si piper, adaugam berea si faina (aluatul sa fie putin mai gros ca cel de la clatite) la final adaugam si patrunjelul tocat marunt.

Intr-o tigaie incalzim uleiul foarte bine.

Dovlecei uscati ii trecem prin aluat si se pun in uleiul incalzit. Ii intoarcem pe cealalta parte sa se faca.

Ii scoatem pe o farfurie tapetata cu servetele.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (3)

  1. melancolia spune:

    dovlecei pane,gustosi si hranitori,usor de digerat,in vreme de canicula

  2. 27ralu spune:

    Dar berea de ce se pune?

  3. daniela-86 spune:

    ralu se pune bere ca sa faca un pic crocant aluatul dar si maole in acelasi timp

Comenteaza